Vajna Timi Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben azt a videót mutattuk meg nektek, ahol Vajna Tímea Saint Tropes-ban az asztalon táncol, és máris itt a következő felvétel: Cannes-ból. 

Nehéz megmondani mit csinál a kisvideón Timi. Hogy nem zuhanyzik, legalábbis nem tisztálkodási céllal, az biztos, valószínűleg csak egy kis hűsítő vízsugárra vágyott. A videót nem egészen egy nap alatt több mint 16 ezren nézték meg, úgy tűnik, a rajongók számára sose lehet elég Vajna Timiből.

@triangl ⚓️ #triangl #summer #summervibes #cannes

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Megmutatta új barátnőjét Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20170528-megmutatta-uj-baratnojet-lindat-damu-roland.htmlIsmét halálosan szerelmes Damu Roland. Palácsik Vajna Tímea és az alkoholproblémákkal küzdő Edina után az új választottja Linda, akit a Facebookon mutatott be. TV + Sztárok--Exek az édenben: kamerák előtt omlott össze Zsuzsihttp://www.life.hu/sztarok/20170527-exek-az-edenben-kamerak-elott-omlott-ossze-zsuzsi.htmlNehéz órákon van túl az Exek az édenben egyik utolsó kiesője, Zsuzsi. Távozása után szerelme, Norbi, a villa jónőjével jött össze, amit később egy videófelvételen meg is kellett néznie. TV + Sztárok--A média tette tönkre Tóth Vera kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20170527-a-media-tette-tonkre-toth-vera-kapcsolatat-mondta-el-a-ridikulben.htmlTóth Vera úgy érzi, a média, azaz konrétan a róla és exéről megjelent újságcikkek miatt ment tönkre kapcsolata. TV + SztárokOrigoLezuhant a színpadról Verebély Ivánhttp://www.life.hu/sztarok/20170527-lezuhant-a-szinpadrol-verebely-ivan-eloadas-kozben.htmlCentrál Színház My Fair Lady előadásának egyik jelenete közben az angol királynőt alakító Verebély Iván megbotlott és leesett a lépcsőről. TV + SztárokOrigoVisszatér a médiába Adahttp://www.life.hu/sztarok/20170527-visszater-a-mediaba-ada-radioskent-folytatja.htmlPintér Adrienn már jó ideje nincs képernyőn, mint friss posztjából kiderült, rádiósként folytatja. TV + SztárokOrigoHatalmas etikettbakit követett el Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20170524-hatalmas-etikettbakit-vetett-kate-middleton.htmlHatalmas etiketthibát követett el Katalin hercegné. Hétfőn egy virágkiállításon vendégeskedett II. Erzsébettel Londonban, ott történt a baki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.