Madonna totál meztelenül pózol az Instagramon - Fotó!

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
fotó intim közösségi oldal Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotó került napvilágra a popdíváról. Azt azonban nem tudni, hogy milyen okból posztolt ki magáról ilyen intim képet.

Madonnától már megszokhattuk, hogy néha olyan dolgokat is bevállal, amiket mások sosem tennének. A örökifjú énekesnő keményen harcol az öregedés jeleivel, számtalan alkalommal feküdt már kés alá, de úgy tűnik a sok műtét megteszi a hatását: év elején egy 25 évvel fiatalabb férfival kapták lencsevégre.

Az árva gyermekek örökbefogadásáról is elhíresült sztár nemrég egy olyan fotót posztolt a közösségi oldalára, amit egyáltalán nem értünk. Nem visel rajta egyetlen ruhaneműt sem, viszont az nem derült ki, hogy a képet kinek szánta, és az sem, hogy mi célból került fel az Instagramra.

Ezzel a fotóval robbantotta fel a netet Madonna Forrás: Instagram

A fotót nézegetve az kiderül, hogy Madonna még mindig szuper alakkal rendelkezik, és lehet, hogy nem is volt más célja ezzel a felvétellel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.