Antal Timi Antal Timea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, áprilisban megkérték az X-Faktor felfedezettjének a kezét. Így az sem lett volna meglepő, ha Timi máris oltár elé áll, de nem ez történt...

Timi az Instagram-oldalán közölte a rajongóival, hogy párjával, Gergővel egy magazin esküvői fotózásán jártak. Ott készültek róla a menyasszonyi ruhás képek:

Big Day Magazin esküvői fotózáson jártunk! Hamarosan a boltokban! #bigday #magazin #shooting #fotozas

Antal Tímea (@antaltimi) által megosztott bejegyzés,

Nagyon romantikus! Így kérték meg Timi kezét

Az X-Faktor harmadik szériájának második helyezettje még nem sejtette, mi vár rá, amikor vasárnap délután a párjával, Gergővel beültek egy filmre. A fiatal énekesnő kedvese, aki egyébként Timi zenekarának vezetője, egy saját dalt írt a szerelmének, amit ő énekelt fel, emellett pedig egy videoklipet is forgatott, amiben közös barátaik is szerepeltek, majd végül egy feliraton tette fel a nagy kérdést. A lánykérés részleteiről itt írtunk korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.