Az ügyészség szerint Galambos Lajos 25 évig lopta az államot

Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi folyamatosan az ártatlanságát bizonygatja, ha az áramlopási ügyéről van szó, az ügyészség azonban máshogy vélekedik. Szerintük a zenész és tettestársai 25 éven át lopták az áramot.

Lagzi Lajcsit és feleségét is azzal vádolják, hogy éveken át lopták az áramot. A zenész folyamatosan az ártatlanságát bizonygatta, és elmondta, alig várja, hogy ezt a bíróság előtt is megtehesse, de az első tárgyalásra nem került sor, mivel a zenész felesége és egy másik vádlott nem jelent meg. Az ügyészség szerint azonban Lajcsi és társai több évig lopták az áramot.

Galambos Lajos ellen rengeteg bizonyítékot sorakoztatnak fel Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Pest megyei főügyészség sok bizonyítékkal készül a zenész ellen, mint a föld alatti kábel és kartonfal mögötti méretlen főelosztó. Több tízezer oldalon keresztül taglalják a bizonyítékokat és szakértői véleményeket, vallomásokat és fényképeket. Dr. Gyugyi Csilla megbízott főügyészségi osztályvezető ügyész elsőként a Hír Tv, Riasztás című, bűnügyekkel foglalkozó műsorában beszélt konkrétumokról.

A nyomozás során az derült ki, hogy igen átgondolt megoldásokat tartalmazó művelet volt,

mondta a Borsnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.