Szexi idomaival okozott balesetet Bódi Sylvi: Fotó!

fotó Bódi Sylvi baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi közúti balesetet okozott a szépségével: a közösségi oldalán mesélte el a részleteket. 

A szexi sztár a rajongói oldalán mesélte el, hogy autóbalesetet okozott Budapesten. Sylvi az araszoló kocsisorok között hajtott el a Vespájával, ám az egyik sofőr tekintete annyira elkalandozott a modell láttán, hogy belehajtott az előtte guruló gépjárműbe.

"Na szuperül indul a hét. Délelőtt itt még aranyosan mosolyogtam amikor a barátnőm lefotózott. A franc se gondolta volna, hogy pár órával késöbb karambolt okozok. Nem, kérem szépen, semmi szabálytalanságot nem követtem el! A "bűnöm" pusztán annyi volt, hogy talán egy kicsit dögösebb ruhában vezettem a Vespámat, mint ahogyan azt itt a budapesti forgalomban megszokták volna. Személyi sérülés nem történt, két autó koccant össze, mivel a hátul lévő figyelme nem az előtte lévő autóra koncentrálódott amikor én átsuhantam a lassan guruló kocsisorok között" - írja az oldalán Sylvi.

Bódi Sylvi elárulta, miből él, és miből finanszírozza drága utazásait

Bódi Sylvi hosszú idő után először adott interjút, és végre két olyan kérdésre is válaszolt, amire már régen kíváncsi volt mindenki. Kiderült, hogy miből él a híres modell, és azt is megtudtuk, miből telik a rendszeres utazásokra. Olvass tovább itt...

5 nagyon szexi fotó Lékai Mátérólhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-lekai-mate-szexi.htmlHa eddig nem ismertétek volna Lékai Mátét, Kiss Ramóna vőlegényét, akkor ezeket a képeket látnotok kell! TV + SztárokMTIFehér Tibor lett az RTL Klub Reggeli műsorának új házigazdájahttp://www.life.hu/sztarok/20170620-feher-tibor-lett-az-rtl-klub-reggeli-musoranak-vezetoje.htmlAz RTL Klub újraindult Reggelijében eddig Peller Annát és férjét, Mikikét láthattuk, ami ezután sem változik, de mostantól váltótársuk is lesz. Íme, a harmadik műsorvezető. TV + SztárokOrigoVV Mici melltartós képet posztolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170620-vv-mici-melltartos-kepet-posztolt.htmlEgyre csinosabb VV Mici, amit nem is fél megmutatni. Már rengeteget fogyott az RTL Klub sztárja, de szerencsére nem mindenhonnan! A keblei még most is dagadnak. TV + SztárokOrigoCarrie Fisher szervezetében kokaint és heroint találtakhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-carrie-fisher-szervezeteben-drogok-voltak.htmlCarrie Fisher, a Csillagok háborúja karácsonykor elhunyt sztárjának szervezetében háromféle drog, kokain, heroin és ecstasy nyomait mutatta ki a boncolás - írta a BBC. TV + Sztárok--Bundát kiabálnak, de Sarka Kata kipakolhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-sarka-kata-bunda-magyarorszag-szepe.htmlAhogyan arról mi is írtunk, Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe versenyt, így ő lett a Miss World Hungary 2017 cím birtokosa. Koroknyai Virág tapasztalt versenyző a hasonló rendezvényeken, korábban már megnyerte a Miss Little Hungary címet, két éve pedig döntős volt a Miss Worldön, így őt a verseny szervezői már jól ismerhették. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGratulálunk! Kiss Ramónát eljegyeztékhttp://www.life.hu/sztarok/20170619-kiss-ramonat-eljegyeztek.htmlA színésznő Instagram-oldalára posztolt egy fotót, amellyel bejelentette, hogy Máté eljegyezte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.