Kigyulladt egy lakás a fővárosban

Forrás: Dreamstime -
ház tűz Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy negyedik emeleti lakás gyulladt ki a budapesti Péterfy Sándor utcában, már a tetőszerkezet is lángra kapott! 8-10 tűzoltóautó próbálja megfékezni a tüzet.

Budapesten teljes terjedelmében ég egy negyedik emeleti lakás, és a teljes tetőszerkezet. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, az MTI helyi tudósítója szerint legalább 8-10 autóval próbálja megfékezni a lángokat.

Teljes terjedelmében ég egy lakás - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, a Péterfy Sándor utca és a Hernád utca kereszteződésében lévő ötszintes ház gyulladt ki szerda délelőtt. A két helyen párhuzamosan folyik az oltás, a ház kiürítése folyamatban van. A tűzoltók mellett négy-öt mentőautó is a helyszínre vonult, eddig hat sérültje van a tűznek. Mivel a tető is ég, az onnan lehulló épületdarabok az utcán álló autókra zuhantak, a járművek egy részét emiatt tulajdonosaik már elvitték. A kereszteződést és környezetét lezárták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.