Király Viktor és Nagy Réka között újra lángra lobbant a szerelem?

Forrás: Király Viktor / Facebook -
Nagy Réka Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és Nagy Réka kapcsolata néhány hónap együttlét után véget ért, de most úgy tűnik, hogy talán újra lángra lobbant az énekes! A rajongók legalábbis ezt találgatják egy érdekes fotó miatt...

Király Viktor és Nagy Réka szerelme néhány hónapig tartott, de a pár akkor sem nyilatkozott szívesen a kapcsolatukról. Mindössze néhány szóban beszéltek egymásról, majd hirtelen kiderült, hogy vége lett a nagy szerelemnek. A rajongók sajnálták is, hogy az összeillő páros külön utakon folytatja életét, de most egy érdekes fotó miatt elkezdtek reménykedni:

talán újra összejöhet a pár!

Király Viktor még érez valamit Nagy Réka iránt? Forrás: Király Viktor / Facebook

Király Viktor ugyanis Rékáról posztolt képet az egyik közösségi oldalára, a fotót pedig tele rakta lángokkal. Vajon ez azt jelenti, hogy az énekes érzési újra lángra lobbantak a csinos tévés iránt? Ezt találgatják az énekes rajongói!

Ezt a képet posztolta Király Viktor Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.