Király Viktor és Nagy Réka megszólaltak a szakításról

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Nagy Réka szakítás Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs már együtt Király Viktor és Nagy Réka: ezt a lány az Instagram-oldalán jelentette be. Kiderült, hogy már január közepén megtörtént a szakítás, ennek okairól Viktor videoüzenetben nyilatkozott.

Senki nem sejtette, hogy nincs köztük minden rendben. Úgy tűnt, jól megvannak egymással, de Király Viktor és Nagy Réka kapcsolata tönkrement. Ezt a lány jelentette be az Instagram-oldalán, később az is kiderült, hogy már január közepe óta nem alkotnak egy párt.

Király Viktor és párja már egy hónapja nincsenek együtt Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Nem volt semmilyen különleges ok, egyszerűen csak külön utakon járunk. Nagyon tisztelem, szeretem és kedvelem Rékát. Csak sajnos így alakult" - üzente Király Viktor, aki január végén még amerikai útjáról nyilatkozott, és arról, hogy nem töri meg kapcsolatukat a külön töltött idő. Ekkor azonban már nem is volt kapcsolat, amit tönkre lehetett volna tenni. Nagy Réka ugyanis elárulta, már január közepén megtörtént a szakítás, mindössze fél évvel az után, hogy összejöttek.
"Nem szerettük volna nagy dobra verni" - árulta el Réka a titkolózás okát. Hozzátette, nem tudták eltitkolni kapcsolatukat, hiszen már a második randijukon lencsevégre kapták őket. "Nem feltétlenül alakul úgy minden randi, hogy az egy életen át tartó szerelem lesz" - mondta a műsorvezető, hozzátette, emberileg nagyon szereti Viktort. "Nehéz megfogalmazni, hogy mi volt a baj. Egyszerűen nem működött. Talán nem ott tartunk az életünkben, és rengeteg sérelmünk van a múltból. Vannak falak köztünk" - árulta még el Réka a Mokkában.

Nádai Anikó exe, Kovács Dániel összejött Szorcsik H. Viktória színésznővelhttp://www.life.hu/sztarok/20170215-nadai-aniko-exe-kovacs-daniel-rtl-klub-osszejott-szorcsik-h-viktoria-szinesznovel.htmlKovács Dániel, az RTL Klub főrendezője és Nádai Anikó alig egy hónapja szakítottak, a férfi azonban máris új párt talált.TV + Sztárok--Zimány Linda szakított párjával, Kedves Ferenccelhttp://www.life.hu/sztarok/20170215-zimany-linda-es-kedves-ferenc-szakitottak.htmlTele a sztárvilág szakításokkal: Dukai Regina és Király Viktorék után most jött a hír, hogy Zimány Linda is újra szingli. TV + Sztárok--Harrison Ford magángépe majdnem egy utasszállítóba csapódotthttp://www.life.hu/sztarok/20170215-harrison-ford-kis-hijan-repulogep-balesetet-szenvedett.htmlHarrison Ford majdnem az életével fizetett egy szabálytalan repülőmanőver miatt. TV + Sztárok--Madonna az örökbefogadott gyerekei miatt szünetet tarthttp://www.life.hu/sztarok/20170215-madonna-szunetet-tart-orokbefogadott-gyerekei-miatt.htmlNemrég jelentette be hivatalosan is Madonna, hogy egy ikerpárral bővült a családjuk. A sztár már meg is mutatta a két kislányt, akik miatt bennfentesek szerint egy időre visszavonul. Gyerekei lesznek az elsők, ezért a vadóc Madonna nyugdíjba megy. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó börtönbe is kerülhet, ha nem fizet Pártos Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170215-ha-nem-fizet-partos-csillanak-pecsi-ildiko-bortonbe-is-kerulhet.htmlÉvek óta húzódik Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye, és nem is fog egyhamar lezárulni. Pártos Csilla továbbra is a rokontartásért küzd, és ha a bíróság jogerősen helybenhagyja keresetét, Pécsi Ildikónak fizetnie kell, különben börtönbe is kerülhet. TV + Sztárok--VV Soma és VV Evelin végleg szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170214-vv-soma-es-vv-evelin-szakitottak.htmlVV Soma és Evelin szerelme nem állta ki az idő próbáját. Bár megpróbálták a való életben is elmélyíteni szerelmüket, ma már mindketten más oldalán boldogok... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.