Krokodillal akart közösülni egy férfi: meghalt

Forrás: AFP/PNS -
halál szex krokodil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál férfi egy krokodillal akart szexuális kapcsolatot létesíteni, de az állat végzett vele. 

A 26 éves férfi drogok befolyásoltsága alatt határozta el, hogy nemi aktusba kezd egy sósvízi krokodillal, de az állat önvédelemből megtámadta. A barátai szerint rendszeresen kábítószerezett, de soha nem csinált még ilyen hülyeséget.

Krokodillal akart közösülni egy férfi: meghalt
Képünk illusztráció Forrás: AFP/PNS

Látták, ahogy fel és alá rohangált a vízparton, majd sorra dobálta le magáról a ruháit. Már néhányszáz méterre volt a társaságtól, mikor megpillantották a krokodilt. Kiabáltak neki, hogy hagyja békén a közel 2 méter hosszú állatot, de ő egyszer csak odaugrott hozzá, és

megpróbált közösülni vele.

A krokodil azonban elkapta, és magával rántotta a vízbe. Rövid ideig tartó dulakodást láttak, majd mindketten eltűntek a víz felszínéről. A barátok azonnal értesítették a hatóságokat, akik azóta is keresik a férfit, de nem sok esélyt látnak arra, hogy megtalálják - írta meg a CairnsTimes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.