Stefan Cernetic évekig hazudta magát hercegnek: Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 Xposure Photos UK Ltd./Mapi, Mase -
herceg Pamela Anderson Stefan Cernetic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes, hogy manapság már minden hazugságot el lehet adni, ha elég hiteles az ember: így történt meg az is, hogy éveken át kezelték Stefan Cernetic-et hercegként, pedig távolról sem volt köze a nemesi vérhez.

Stefan Cernetic éveken át állította azt magáról, hogy ő Montenegró és Macedónia hercege. Most azonban véget ért számára a játék, ugyanis az olasz rendőrség rájött a titkára, melynek következrében le is tartóztatták.

Pamela Anderson megtisztelve érezte magát a kamuherceg mellett Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 Xposure Photos UK Ltd./Mapi, Mase

A férfi olyan hitelesen játszotta a szerepét, hogy senki fejében nem fordult meg a hazugság lehetősége. Még Pamela Anderson is letérdelt az álherceg előtt, mikor Cernetic egy kitüntetést adott át a színésznőnek.

Stefan minden részletre pontosan ügyelt, hamis papírokat gyártott magának, még családfát is tudott mutatni, ami bizonyította a származását. A tökéletes álarc miatt mindenki bedőlt neki: bíborosok fogadták a Vatikánban, találkozott Albert monacói herceggel és Novak Djokoviccsal is.

A pillanat, mikor Pamela megkapja a kitüntetését az álhercegtől Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 Xposure Photos UK Ltd./Mapi, Mase

Egyelőre még rengeteg megválaszolatlan kérdés van az üggyel kapcsolatban, de azóta is zajlik a nyomozás - írta meg a Telegraph.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.