Axwell és Ingrosso exkluzív interjú- Videó

Ingrosso Axwell
Axwell és Ingrosso exkluzív interjút adott a Life.hu riporterének.

A svéd származású világhírű dj duó tagjai többek között arról meséltek, ki a főnök a csapatban és eláulták azt is, hogy élik túl a brutális fesztiválidőszakot.

Pintér Tibor nem kell a nőknek- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170707-pinter-tibor-kiakadt-nem-kell-a-noknek-video.htmlPintér Tibor hosszú évek a nők bálványa volt, saját bevallása szerint is ragadtak rá a hölgyek. Úgy tűnik, ez most megváltozott...TV + SztárokOrigoKiss Ramóna és Lékai Máté forró csókot váltott- Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-kiss-ramona-es-lekai-mate-romantikus-csokja.htmlKiss Ramónát néhány héttel ezelőtt jegyezte el szerelme, a kézilabdázó, Lékai Máté. Azóta a pár szívesen osztja meg intim pillanatait is közösségi oldalán. Egy mostani fotójuk láttán pedig teljesen elolvadtunk...TV + SztárokOrigoKiderült, ki Demcsák Zsuzsa új szerelme- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170706-foton-demcsak-zsuzsa-uj-szerelme.htmlDemcsák Zsuzsára egy gyötrelmes válás és néhány magányosan töltött év után végre rátalált a szerelem. Gyerekeik edzésén találkozott először a pár... TV + SztárokOrigoÍgy turkált a bugyijában Aleska, Sáfrány Emese- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170705-aleska-a-sajat-bugyijaban-turkalt-video.htmlAleska Diamond ezúttal sem tudta otthonhagyni a szexi énjét. Meg is lett az eredménye... TV + SztárokOrigoElítélik Lópici Gáspár fiát?http://www.life.hu/sztarok/20170705-vademelest-javasol-a-rendorseg-szilagyi-istvan-fia-ellen.htmlSzilágyi Istvánt több ízben bántalmazta már saját fia. A legutolsó eset annyira elfajult, hogy az ország Lópici Gáspárja kórházba került.. TV + Sztárok--Nagy Ervin Brad Pittnek érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170703-brad-pittnek-erzi-magat-nagy-ervin.htmlNagy Ervin a Kincsem című film sikereiben fürdőzik - bár még tavasszal mutatták be a mozikban a nagysikerű produkciót, a sztárt azóta is ostromolják a rajongók.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.