Súlyos pénzeket követel Gwen Stefanitól egy rajongója

Forrás: Northfoto -
kártérítés per Gwen Stefani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a szerelmet is mindössze egy hajszál választja el a gyűlölettől, úgy a rajongás is másodpercek alatt válhat acsarkodó pereskedéssé. Így járt Gwen Stefani is. 

Lisa Stricklin egy 2016-os koncertje miatt perelte be a híres énekesnőt, ugyanis véleménye szerint az eseménynek köszönhetően érte olyan baleset, amely miatt még a mai napig is műtétekre és rehabilitácóra kell járnia.

Gwen Stefanit beperelte az egyik rajongója Forrás: Northfoto

Az ominózus észak-karolinai Charlotte-ban adott koncert során Gwen felinvitálta a rajongóit a színpadra, hogy a fűben ücsörgés helyett inkább bulizzanak vele együtt. A felfelé tülekedő tömegben azonban valaki Lisa lábára lépett, ami majdnem el is törött.

A sértett elmesélése szerint Stefani már a helyszínen is elismerte, hogy rossz ötlet volt felbuzdítani a tömeget, bár hivatalosan ezzel kapcsolatban semmit sem nyilatkozott. Lisa azonban elmondta, hogy rengeteg pénzt költött a gyógyulásra, és szerinte ezért a 47 éves sztár a felelős - írta meg a TMZ.

Gwen Stefani egykor és most - Fogszabályzós tinitől a vadóc világsztárig

A 47 éves énekesnő 1995 óta meghatározó alakja az amerikai popiparnak. Előbb a No Doubt énekeseként, majd szólóban nyerte sorra a díjakat. De hogyan változott a stílusa ez alatt a röpke 20 év alatt? Íme, Gwen Stefani stílusevolúciója!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.