Újból Daniel Craig alakítja James Bondot

Forrás: AFP -
Daniel Craig James Bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napvilágra került a hír, végre megtudtuk ki fogja játszani a 007-es ügynököt. 

A James Bond filmekért sokan rajongunk, de mindenki más színésszel kapcsolja össze a karaktert. Valaki számára a 007-es ügynök egyenlő Pierce Brosnan-nel, másoknak Sean Connery vagy Daniel Craig jut róla eszébe.

Daniel Craig újból James Bond jelmezt ölt magára Forrás: AFP

Utóbbi azonban egy interjúban azt állította, hogy semmilyen esetre sem hajlandó mégegyszer belebújni Bond szerepébe, inkább önkezével oltja ki az életét. Ám a DailyMail a NewYork Times-ra hivatkozva állítja, hogy a legújabb, 2019-es James Bond filmben ismét Daniel Craiget láthatjuk majd.

Elképzelhető, hogy képesek voltak olyan összeget ajánlani a 49 éves sztárnak, amitől meggondolta magát a Bond-szereppel kapcsolatban.

Pierce Brosnan és felesége a tengerparton csókolóztak - Fotó!

Pierce Brosnan lassan már 20 éve van együtt feleségével, és hiába forgat szebbnél szebb nők társágában, ő akkor is kitart molett neje mellett, akivel nagyon úgy tűnik, hogy még mindig szeretik egymást! Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.