Gyorsbüfében dolgozott Stohl András lánya

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Stohl Rebeka Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András legidősebb lányát, Lucát már sokan ismerhetik, hiszen nemcsak profi táncos, de már a televízióban is rendszeres szereplő. Luca műsorvezető a FEM3 Cafe műsoraiban. De mi a helyzet testvérével, a húszéves Rebekával? Ez most kiderült!

A Blikk szerint Rebeka teljesen más pályát választott. A lap arról ír, hogy Stohl András lánya néhány hónapja beállt a pult mögé, és felszolgálóként dolgozott egy belvárosi hamburgerezőben. A 20 éves Rebeka a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán tanul másodévesként, ezért nyári gyakorlatként kiváló helyszín számára egy ilyen étterem.

- mondta Stohl a lapnak. A színész hozzátette, hogy nagyon büszke a lányára, és örül, hogy ezt a pályát választotta. "Bár abban is biztos vagyok, hogy a vendéglátás legalább olyan nehéz szakma, mint a színészet" - zárta szavait Stohl.

Stohl András a Pappa Pia forgatásán. Fotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.