Liptai Claudia vezetés közben bosszantja párját, Pataki Ádámot - Fotó!

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
fotó Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia nem változott, párjával is szeret pimaszkodni, és a szabályokat is igyekszik megszegni. Vezetés közben piszkálta szerelmét, ami miatt még bajba is kerülhet: lehet, hogy busszal kell befejeznie az utat!

Liptai Caludia majd kicsattan a boldogságtól, közte és cukrász kedvese között még mindig tombol a szerelem. Mindketten a föld felett járnak, és mivel Claudia nem dolgozik, annyi időt töltenek együtt, amennyit csak akarnak. Közös gyermekük, Marci is bearanyozza a mindennapjaikat, amiről Caludia folyamatosan tájékoztatja a rajongóit is. A másorvezető minden nap megmutatja, hogy mennyire jól érzi magát, még akkor is, ha éppen rosszban sántikál.

Liptai Claudia vezetés közben bosszantja a párját Forrás: Facebook/Liptai Claudia

Claudia legutóbbi fotóján ugyanis éppen azt örökítette meg, hogyan bosszantja párját vezetés közben. "Alapszabályok vezetés közben:
1. Ne fogdosd a sofőrt.
2. Ne idegesítsd szelfizgetéssel.
3. Ha megszegted az első két szabályt, ne csodálkozz, ha busszal mész tovább" - írta Claudia a fotóhoz, amin éppen Ádám kezét fogja, és persze szelfizik... Reméljük azért mégsem busszal kellett befejeznie az utat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.