Hűtlenségről vallottak Nádai Anikó műsorában: Videó!

#Anikó Show Nádai Anikó megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az #Anikó Show legfrissebb adásában több ízben szó esett megcsalásról, de az egyik párral kapcsolatban kiderült, hogy bizony Anikó is tud már részleteket. Vajon honnan? 

Nádai Anikó műsorában a vendégek kendőzetlen őszinteséggel mesélnek olyan témákról, amelyek minden embert érintenek, de valahogy nem szívesen beszélünk róluk. Legutóbb a megcsalás került górcső alá, és kiderült, hogy Anikó is hozzá tud szólni János és kedvese szerelmi háromszögéhez.

Természetesen nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk: a műsorvezető nem ismeri sem az urat, sem a hölgyet közelebbről, csupán a települést, ahol a hűtlenség történt:

„Az első alkalommal nálunk kapott rajta a feleségem. A második eset Baján történt, egy szórakozóhelyen" - kezdte a vallomást János, akiről kiderült, hogy több alkalommal is hűtlen volt a párjához.

"Baján, huuuuhhh...A pubba? Nem? Hát, hol, a Sziklába?" - érdeklődött Anikó, akiről kiderült, hogy maga is egy Bajához közeli településen nőtt fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.