Egy nappal az esküvőjük után autóbalesetben meghalt a fiatal pár

Forrás: Rachel Bouma -
halál autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze egy nappal az esküvőjük után érte tragikus autóbaleset a fiatal párt, ami az életükbe került. Austin Wesson a helyszínen elhunyt, 19 éves felesége pedig a kórházban.

Szörnyű tragédia érte a fiatal párt, mindössze egy nappal az életük legnagyobb eseménye után: autóbalesetben az életüket vesztették szombaton. A szerelmesek pénteken házasodtak össze, másnap furgonjukkal a kansasi Clearwater környékén autóztak, amikor megtörtént a baj. Autójukkal valahgyan letértek az útról, és egy fának csapódtak.

Austin Wesson és Rebekah Bouma Forrás: Rachel Bouma

A sofőr a 19 éves Austin Wesson volt, ő olyan súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben, hogy a helyszínen az életét vesztette. A szintén 19 éves feleségét, Rebekah Boumát kórházba szállították, de az orvosok hiába küzdöttek nagy erőkkel az életéért, nem sikerült megmenteni. A rendőrség egyelőre még vizsgálja a baleset körülményeit - írja a CBS News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.