Singh Viki őszintén mesélt a szerelmi életéről: Videó!

Singh Viki énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki egy interjúban mesélt az életéről: rendkívül izgul a Sztárban sztár kihívásai miatt, de szeretné magát minél több őrültségben is kipróbálni. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a következő Sztárban sztár szériában Singh Vikit is láthatjuk majd a versenyzők között, akik önmaguk határain és bármi máson is átgyalogolva küzdenek hétről hétre a bennmaradásért.

Singh Viki nagyon izgul, de szerencsére a párja mellette áll Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezzel kapcsolatban volt az énekesnő a Mokka vendége, aki elmesélte, hogy rettentően izgul a verseny miatt. Szeretne minél jobban teljesíteni, és az kifejezett vágya, hogy semmi olyan feladat ne kapjon, ami passzolna a személyiségéhez. Mindenféle őrültségben próbára tenné magát.

Az is kiderült a beszélgetés közben, hogy sok edzéssel vezeti le a stresszt és tartja magát jó kondiban, ebben pedig a szerelme segít neki, aki mindenben támogatja. Még csak fél éve vannak együtt, de a sportoló mindenhova elkíséri Vikit, és drukkol neki akár egy versenyen, akár egy koncerten is.

Till Attila nem szeret dolgozni: a Sztárban sztár számára egy nagy buli

Till Attila már egészen kiskora óta tudta, hogy a munka megkeseríti az életet. Soha ne is akart dolgozni, és nem is teszi: számára a Sztárban sztár ugyanis egy nagy buli! Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.