Engedéllyel csalta meg Károly herceg Dianát

szex Károly herceg Diana hercegnő
Ezt sosem gondoltuk volna: Fülöp hercegtől kapott engedélyt Károly a hűtlenségre. Vajon miért? 

Ahogy azt már korábban megírtuk, hamarosan 20 éve, hogy távozott az élők sorából Diana hercegné. A szomorú évfordulóra a Channel 4 brit televízió is készül: egy olyan videó közzétételével, melyben Diana vallomását hallhatjuk többek között az intim életéről is.

Lady Diana és Károly herceg

Kiderült, hogy 7 éven át nem volt szexuális kapcsolat Diana és Károly között, ám ezen sokan nem lepődtek meg, hiszen az szinte köztudott tény, hogy Károly mindvégig Kamillát szerette. A hercegnét pedig csak azért vette feleségül, mert az édesapja ráparancsolt.

Viszont kapott egy kiskaput is a kötelező házasság mellé: ha eltelik 5 év, és még mindig a másik nőt szereti, akkor Károly

szeretőként tarthatja az asszonyt

- meséli Diana a 1992-1993-as filmben. Azt is elárulta, hogy tudott a megcsalásokról, de arra csak később jött rá, hogy Kamilla áll a dolog hátterében - írta meg a Ripost.

Szakértő bevonásával nyomoznak Rékasi ügyében http://www.life.hu/sztarok/20170802-tovabbra-sem-zarult-le-rekasi-karoly-ugye.htmlRékasi Károly már hamarosan teljesen felépül a szörnyű balesetből, ám az üggyel kapcsolatos nyomozás még mindig nem ért véget. TV + Sztárok--Céline Dion a 17 évvel fiatalabb háttértáncosával, Pepe Munozzal kavarhathttp://www.life.hu/sztarok/20170802-celine-dion-a-17-evvel-fiatalabb-hattertancosaval-kavar.htmlCéline Dion férje egy éve távozott, úgy tűnik, az énekesnőnek ennyi idő kellett ahhoz, hogy új társat találjon. Azt beszélik, hogy 32 éves háttértáncosával kavar! TV + Sztárok--Vízi rollerrel próbálkozott Mádai Vivien: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170802-madai-vivien-esett-kelt-a-vizi-rollerben.htmlKülönleges gyöngyszemre bukkantunk: Mádai Vivien egy szál bikiniben bugdácsolt egy vízi rollerben. TV + SztárokOrigoErzsébet királynő minden nap alkoholt iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20170802-erzsebet-kiralyno-minden-nap-fogyaszt-alkohol.htmlErzsébet királynő elképesztő formában van, pedig már a száz felé közeledik. A közelmúltban kiderült, hogy valószínűleg őt az alkohol konzerválja, ugyanis minden nap megiszik néhány pohárkával, nem is akármit... TV + Sztárok--Kate Beckinsalet őrült rajongó zaklattahttp://www.life.hu/sztarok/20170802-kate-beckinsalet-rajongoja-majdnem-megolte.htmlKate Beckinsale egy gyönyörű, klasszikus hollywoodi filmsztár,aki után férfiak ezrei vágyakoznak. Ám az egyik rajongója túl messzire ment. TV + SztárokOrigoEzt üzente Sebestyén Balázs Majkának http://www.life.hu/sztarok/20170801-kozossegi-oldalan-uzent-majkanak-sebestyen-balazs.htmlBalázs láthatóan nagyon büszke az eredményére. Olyannyira, hogy gyorsan beszólt Ördög Nórinak és Majkának is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.