Itt a Szabadság ötven árnyalata trailer: Videó!

film A szürke ötven árnyalata A szabadság ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre számíthatunk nagyjából a Szürke 50 trilógia utolsó részében: íme, a Szabadság ötven árnyalatának előzetese.

Az első rész megjelenését a fél világ várta, hiszen mindenki nagyon szerette volna már látni, ahogy életre kel a trilógia minden egyes betűje. Ám a végeredmény sajnos sokaknak csalódást okozott. Míg a film látvány és zenei értelemben bravúros lett, úgy a színészek alakításáról ez már kevésbé mondható el.

Dakota Johnson és Jamie Dornan A sötét ötven árnyalata című filmben Forrás: UIP Dunafilm

Valakinek Ana (Dakota Johnson) teljesítménye nem volt hiteles, de sokkal többen panaszkodtak inkább arra, hogy Jamie Dornan nem tudott azonosulni Christian Grey személyével. Éppen ezért a második részt már nem várta a fél világ, csak a negyed, ami még mindig rengeteg ember.

Most pedig elkészült a harmadik fejezet előzetese is. Továbbra is fantasztikus látványvilágban és fényűző luxus hangulatban lehet részünk, ám ennél több nem derül ki a kisfilmből. A premier természetesen ezúttal is Valentin naphoz közel, február 9-én várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.