Hujber Feri megfizet a füvezésért

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc füvezés drog büntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg Hujber Feri belátta, hogy nincs értelme fellebbeznie a bíróságon, ugyanis nyolc nap alatt nem élt ezzel a jogával, így viszont most fizethet!

A színész soha nem híresztelte, de titkot sem árult el azzal, hogy alkalmanként szokott füvezni. Állítása szerint alvási problémákkal küzd, és a drog ebben volt segítségére. A házkutatás során nem találtak jelentősebb mennyiséget nála, azonban az ügyészség mégis vádat emelt. A bíróság meghozta döntését, Hujbernek fizetnie kell. Az összeg 150 ezer forint, illetve az eljárás költsége plusz 172 ezer forint - tudta meg a Ripost.

Hujber Feri napokon belül megkapja büntetését Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Korábban Hujber Feri azt nyilatkozta a Life.hu-nak, hogy nem lesz hajlandó kifizetni a büntetés összegét, inkább leüli. Miután kézhez kapja a csekket, 30 nap áll rendelkezésére ahhoz, hogy befizesse ezt az összeget, különben a bíróság valóban letöltendő szabadságvesztésre változtatja az ítéletet. Ez esetben az ítélet 30-500 napig terjedhet, vagyis ha a színész leüli a büntetését, nem biztos, hogy részt tud venni új filmje, a Valami Amerika 3. jövő évi bemutatóján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.