Nem lehet legjobb barátja György hercegnek

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Duchess Of Cambridge -
iskola barátok György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös szabályai vannak a dél- londoni iskolának, ahova a kis György herceg is jár. A legtöbb teljesen elfogadható, sőt kifejezetten építő, azonban van egy meglepő kitétel, ami talán a legtöbb szülőnek különösen hangzik.

A kis herceg az angliai Thomas's Battersea iskolában kezdte meg a tanévet. Az intézmény különös figyelmet fordít arra, hogy a kikerült diákok a legmegfelelőbb szociális érzékkel rendelkezzenek, miután elhagyták az iskolát. Annak ellenére, hogy az iskola keresztény, nyitottak minden más vallással kapcsolatban, és a diákokat is arra nevelik, hogy minél szélesebb látókörűek, elfogadóak legyenek. A szabályok a gyerekek kapcsolataira is kiterjed, vagyis megszabja, hogy senkinek nem lehet legjobb barátja, hogy elkerüljék a klikkesedést, nehogy megsértsék ezzel más osztálybeli gyerek érzéseit. A kis Györgynek valószínűleg ezzel a ponttal nem lesz problémája, hiszen az osztálytársak között egy jó darabig biztos ő lesz a legnépszerűbb.

Iskolai szabályok kötik György herceget Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Duchess Of Cambridge

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.