Váczi Gergő meglepetés Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magellán műsorvezetője már rengeteg sztárral készített interjút munkája során, de neki is tudott még meglepetést okozni a négygyermekes modell.

Nagy megtiszteltetés érte a magyar élelmiszerláncot ugyanis Heidi Klum saját tervezésű ruhái a Lidl üzleteiben lesznek elérhetőek. A modell Magyarországra utazott a sajtótájékoztatóra, és egyben kollekciójának népszerűsítésére. Az esemény kapcsán csak korlátozott számban, előre egyeztetett időpont szerint adott interjút. Váczi Gergő a TV2 műsorvezetője a szerencsés kérdezők között lehetett. „Előre meg volt szabva, hogy az általam küldött kérdések közül melyeket tehetem fel. Én azon felül beszúrtam egy spontán kérdést a szépségével kapcsolatban. Mi a szépségének a titka? Annyira meglepődött, hogy nem is értette, visszakérdezett"- mesélte a műsorvezető a Mokkában, aki ezért a plusz kérdésért szorult Heidi sajtósától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.