Bereczki Zoltán Sztárban sztár +1 kicsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotót posztolt a közösségi oldalára Bereczki Zoltán: láthatóan nagyon jól sikerült a közös, bulizós este. 

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, Bereczki Zoltán nagyon jó kapcsolatot ápol a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban megismert párjával, Berki Artúrral. A híres énekes még akkor is a mentoráltja mellett állt, mikor párkapcsolati válságba került, hiszen komolyan a szívén viseli a fiatal tehetség sorsát.

És láthatóan azóta sem változott a viszonyuk, amire Bereczki egyik friss Facebook posztja is bizonyíték. A zenekarról feltöltött fotón megtalálható Artúr is, aki bizonyára nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy ekkora nevekkel zenélhet együtt. Valószínűleg hatalmas bulit csaptak, legalábbis a rajongók kommentjei szerint fantasztikus volt az este.

Bereczki Zoltán: "Hallottam egy hangot. Kaptam egy jelet"

A LifeNetwork tévécsatornán futó, Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal című műsor vendége ezúttal Bereczki Zoltán színművész volt. A műsorban meglepő túlvilági élményeiről mesélt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.