gyerekgyilkosság börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kegyetlenül meggyilkolta gyerekeit egy dél-kaliforniai nő: szörnyű tettéért 20 év börtönre ítélték. Susan Smith 1994-ben bezárta az autóba a 14 hónapos és a 3 éves gyerekét, majd belehajtott egy tóba.

A börtönben többször is találtak nála drogot, volt, hogy megcsonkította magát, sőt, még a börtönparancsnokkal is összeszűrte a levet, aki 5 év felfüggeszett börtönbüntetést kapott - írja a Daily Mail.

Forrás:Youtube

A nő korábban azt nyilatkozta, nem a gyerekeivel, hanem magával akart végezni, és nem tartja magát szörnyetegnek. Ennek ellenére miután vízbe fojtotta a két gyereket, azt mondta a rendőröknek, hogy egy fekete férfi rabolta el őket, majd mikor kiderült, hogy ő a tettes, azt állította, hogy a családja érdekében hazudott; így szerette volna megvédeni őket a nyilvánosságtól. Legkorábban 2024-ben veszik elő újra a nő ügyét. Akkor akár szabadlábra is helyezhetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.