Kocsmai verekedésbe keveredett VV Soma

Forrás: rtl.hu -
verekedés VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tömegverekedés alakult ki egy VII. kerületi vendéglátóhelyen. VV Soma is benne volt.

A ValóVilág powered by Big Brother győztesének biztosan volt már jobb hétvégéje is. Szombaton kocsmai verekedésbe keveredett - tudta meg a 24.hu. Két társaság került összetűzésbe egymással a szórakozóhelyen, és Soma is benne volt. A lapnak az RTL Klub sztárja beismerte, hogy verekedett.

VV Soma Forrás: rtl.hu

"Éppen indulni készültünk a barátaimmal, amikor egy srác odaszólt, hogy 'térdelj le, te kutya'. Először legyintettem, mondtam, hogy fejezze be és viselkedjen normálisan. Nem kerestem a balhét, de elém állt, és addig ismételgette ezt, hogy nem lehetett elkerülni a konfliktust. Nem hagytam magam, és odébb tessékeltem. Ezután ő meglökött, és akkor felpattant az egész társaság. Kisebb tömegverekedés alakult ki, a két banda egymást ütötte. Én is ütöttem, ők is ütöttek, de úgy tudom, senkinek nem esett komolyabb baja" - aki azt azt állítja, véletlenül csúszott el, és egyetlen ütést kapott csak. Az arca bedagadt, de komolyabb baja nem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.