52 évvel fiatalabb nővel randizik a 74 éves Mick Jagger

fiatal szerető Mick Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 74 éves Mick Jagger egy nála 52 évvel fiatalabb nővel találkozgat: már többször látták együtt a 22 éves Noor Alfallahhal.

Két hete szúrták ki először Jaggert és a fiatal lányt, amint együtt érkeztek meg a sztár párizsi lakásához, azóta pedig többször is mutatkoztak együtt. Noor, a fiatal filmproducer a Rolling Stones párizsi koncertjén is részt vett.

Noor Alfallah, Mick Jagger 22 éves barátnője Forrás: Twitter

Egy Jaggerhez közeli forrás azt nyilatkozta a The Sun magazinnak, hogy a Rolling Stones frontemberének esze ágában sincsen lelassítani, folyton mosolyog és a jól ismert csillogás sem szűnik a szemében:
"Mick még mindig olyan sármos, mint régen volt, de a banda tagjai is meglepődtek, hogy egy olyan fiatal és gyönyörű nő elutazik Párizsba, hogy találkozhasson vele. Mindketten egyedülállóak, jól érzik magukat egymás társaságában, és senki sem szól bele a kapcsolatukba."

Jaggernek nyolc gyermeke született, öt nőtől. A legfiatalabbb fiú tíz hónapos, a kisbaba édesanyja a 31 éves balerina, Melanie Hamrick.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.