Abortusza volt a Luxusfeleségek sztárjának, Vasvári Viviennek

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Vasvári Vivien luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek Luxuskivitelben című megosztó reality gazdag feleségek hétköznapjait mutatja be. 5 szép és tehetős nő enged bepillantást otthonába, családi életébe, sokszor többet is láttatnak, mint amennyit a jóízlés megenged. Ezúttal a csapat szőke hisztérikája mesélt múltbéli tragédiájáról.

Vasvári Vivien a csapat legfiatalabb és bátran mondhatjuk, leghisztisebb tagjai is, aki elmondása szerint nem rejti véka alá soha a véleményét, amit igen nyersen szokott kifejezni. Babett volt a nagy ellensége, ám egy törökországi egymásra borulás alkalmával kibeszélték sérelmeiket: a fiatal szőkeség elmondta, hogy ő nem egy kitartott luxus Barbie, hanem sportoló volt, aki egy sérülés miatt adott fel karrierjével. Ezúttal pedig egy fiatalkori drámájáról is vallott, amit alig 17 évesen élt át.

Vasvári Vivien a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozat egyik szereplője Fotó: Polyák Attila - Origo

"Már érettségi után voltam, de azzal együtt is nagyon nehéz időszakot éltem meg. Válaszút előtt álltam, hogy a sport helyett milyen utat válasszak, tehát eléggé zavaros volt minden. Nagyon váratlan volt a dolog, hiszen fogamzásgátlót szedtem, így nem számítottam rá, hogy becsúszhat egy terhesség. Már akkor is nagyon családcentrikus voltam és imádtam a gyerekeket, úgyhogy nagyon nehéz volt eldönteni, hogy mitévő legyek. Sajnos akkoriban nem volt megalapozva semmi az életemben, így nem álltam készen arra, hogy hirtelen családot alapítsak. A párommal sem voltunk úgy, nem láttam benne az apaság iránti elkötelezettséget. Ha lángolt volna a nagy szerelem, ha éreztem volna rajta az elhatározást és lett volna megfelelő egzisztenciánk, biztos, hogy megtartottam volna, de úgy láttam, nem álltunk készen erre" - mesélte a fiatal lány, írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.