Holnap kifejezetten meleg időre kell készülnünk

Forrás: Thinkstock -
időjárás felmelegedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen hőmérsékletre számíthatunk a holnapi nap folyamán, és a hét többi napján. 

Szerdán változóan felhős időre számíthatunk, a reggeli órákban magas páratartalommal. Reggel 4, délután 14 fok körüli hőmérséklettel. Szerencsére csapadék nem valószínű, maximum az ország Észak-Keleti részén.

Derűs és esős napok fogják váltogatni egymást Forrás: Thinkstock

Ehhez képest csütörtökön jelentős felmelegedésre van kilátás. Ugyan reggel szintén párás, helyenként ködös időre számíthatunk, és a Dél-Nyugati szél is megélénkül majd, de a hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul majd, ami kifejezetten enyhének számít október végén.

Péntekre azonban várható némi csapadék. Eső és zápor is kialakulhat, sőt, néhol viharossá válhat az Észak-Nyugati szél. Ám ennek hatására szombatra kitisztul az ég, és a Nap is kisüt majd. Ám nem sokáig élvezhetjük a sugarak melegségét, ugyanis vasárnap újabb felhős, viharos nap következik - írta meg a Köpönyeg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.