fesztivál okoslotto2017 program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október első hétvégéje számos meglepetést rejt. Ne hagyd ki a legjobb programokat ezúttal sem!

Villányi vörösborfesztivál

A villányi borvidék legnagyobb gasztronómiai fesztiválja. Három napon keresztül a borospincéktől a Rendezvénytérig zajlanak majd események, ahol a különböző zenei produkciók, hagyományőrző bemutatók és a szüreti felvonulás mellet kulturális és gasztronómiai csemegék is várják az érdeklődőket. A kínálatból természetesen a térség legjobb borai sem hiányozhatnak, melyekből kedvükre kóstolhatnak a látogatók.

Időpont: 2017. október 5-8.
Helyszín: Villány, Rendezvénytér

A villányi vörösborfesztivál a borvidék legnagyobb gasztronómiai fesztiválja Forrás: villanyiborfesztival.hu

Siófoki halfesztivál

A Siófoki Halfesztivál nagy sikerű kulturális és gasztronómiai rendezvény, ahol minden a halról szól. Gasztronómiai élmények, főzőversenyek és bemutatók, változatos kulturális események és családi programok. Siófok ősszel is sokszínű programmal várja látogatóit.

Időpont: 2017. október 6-8.
Helyszín: Siófok, Fő tér

A Siófoki Halfesztivál nagy sikerű kulturális és gasztronómiai rendezvény, ahol minden a halról szól Forrás: Shutterstock

Termosz kiállítás

Ismét egy praktikus tárgyat mutatnak be a Design Hét alkalmából, egy tárgyat, ami valamennyiünket elkísér egész életünkben, a csecsemőkortól öregségünk szinte utolsó napjáig, hogy fogyaszthatóvá tegye életünket minden körülmények között. A várható tartalom és mennyiség szerint definiált forma nagy változatosságot eredményez.

Időpont: 2017. október 6-29.
Helyszín: Budapest, Korona tér 1.

A termoszkiállítás egy praktikus tárgyat mutat be a Design Hét alkalmából Forrás: Shutterstock

Barbár családi nap

A Barbár családi nap résztvevői azokkal a népekkel ismerkedhetnek meg, akikkel a rómaiak baráti, kereskedelmi vagy éppen ellenséges kapcsolatban álltak. Az Aquincumi Múzeum romkertjét őslakos kelta és germán harcosok, kézművesek népesítik be, akik bepillantást engednek a mindennapi életükbe. Kézműves foglalkozások, harci- és életmód bemutatók, jóslás és játék várja az érdeklődőket.

Időpont: 2017. október 7.
Helyszín: Budapest, Aquincumi Múzeum

A Barbár családi nap résztvevői azokkal a népekkel ismerkedhetnek meg, akikkel a rómaiak baráti, kereskedelmi vagy éppen ellenséges kapcsolatban álltak Forrás: Shutterstock

Indiai vegán gasztrofesztivál

Engedj meg magadnak egy napot, amikor pocakodat finomabbnál finomabb egészséges vegán ételek sorával kényezteted. Kóstold végig te is a több tucat ínycsiklandozó ételt, melyekből jó néhányat a szemed láttára készítenek el.

Időpont: 2017. október 8.
Helyszín: Budapest, Lehel utca

Kóstold végig a több tucat ínycsiklandozó ételt az indiai vegán gasztrofesztiválon Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.