Saját csatornát indít Kelemen Anna: videó

Forrás: Facebook/Kelemen Anna -
YouTube Kelemen Anna karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna meglepő bejelentést tett a közösségi oldalán: elárulta miből fogja keresni a kenyerét. 

Úgy tűnik Kelemen Anna minden alkalmat és lehetőséget megragad, hogy újabb és újabb szakmákban próbálhassa ki magát. Júniusban szinkronszínészként csillogtatta meg a tudását, nem sokkal később pedig elhatározta: saját szépségszalont nyit.

Kelemen Anna saját YouTube csatornát indít Forrás: Facebook/Kelemen Anna

Bár ezzel kapcsolatban akadt némi nehézség, ugyanis Anna bevallotta: nem hajlandó akármilyen munkát elvégezni, így például a szalon takarításában sem vesz részt. Most azonban úgy tűnik, hogy Anna egy újabb ágazatban is kipróbálja magát, és indít egy YouTube csatornát.

A csatorna nagyon kreatívan a Kelemen Anna Official nevet fogja viselni, és a szőke sztár már dolgozik is a tartalmakon. Elmondta, hogy csupa Kelemen Annás cuccal lesz tele, vagyis töbnyire csajos dolgok, egészséges életmód, szépség, humor és művészet témában vlogol majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.