Kiderült, mi Charles Manson végakarata

Forrás: AFP/Ho -
halál végakarat Charles Manson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 19-én elhunyt amerika leghírhedtebb gyilkosa, Charles Manson. Ő tervelte ki Sharon Tate színésznő megölését, ezzel a borzalmas tettével vált ismertté. Most kiderült, mi volt Charles Manson végakarata. 

A mindenórás kismamát a gyilkos hívei 16 késszúrással gyilkolták meg, sőt, állítólag ki is akarták vágni a méhéből a magzatot, ám erre végül nem került sor. Ennek következtében Mansont halálbüntetésre ítélték, majd ezt életfogytig tartó börtönre módosították. November 19-én, a halálával ért véget a büntetése.

Kiderült Charles Manson végakarata Forrás: AFP/Ho

Most az is kiderült, hogy mit kért utolsó kívánságaként. A bíróság tulajdonába került dokumentumon látszik, hogy az utolsó pillanatban, kapkodva állították össze. A hírek szerint pedig az Manson kérése, hogy a holttestének felügyeleti jogát ruházzák át a levezelőtársára, Michael Channelsra.

A végrendelet benyújtására 30 nap áll hivatalosan rendelkezésre, ám Channels ennél jóval korábban leadta a papírokat, hiszen Kalifornia állam jogszabályai szerint csak akkor dönthet Manson holtteste felől, ha kijelölik a Manson végakaratának végrehajtójává - írta meg a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.