Fresh Andi elmondta, több évig volt szerető

Forrás: Instagram/freshandi -
Soma Mamagésa Liptai Claudia Fresh Andi Kasza Tibi Appra magyar!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Appra magyar! című műsorból nem csak azt tudhatjuk meg, hogy miként vélekednek a nézők egy-egy kérdésről, hanem a sztárjátékosok és a műsorvezető, Liptai Claudia is állást foglal. Olykor persze a magánéletük is terítékre kerül. 

A péntek esti adásban a legnagyobb vitát talán az váltotta ki, hogy be kell-e vallani az egyéjszakás félrelépést. Kasza Tibi szerint fő az őszinteség ebben a kérdésben, míg Soma - Bert Hellingerre hivatkozva - amellett tette le a voksát, hogy teljesen felesleges az őszinteség zászlaját lobogtatva megbántani a másikat egy jelentéktelen kaland miatt.

A tévénézők egyértelműen arra szavaztak, hogy be kell vallani a félrelépést, mire Fresh Andi elmondta, hogy szerinte ez álszentség, ő a saját bőrén tudja ezt, hiszen évekig volt szerető.

Forrás: Instagram/freshandi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.