Ilyen volt az X-Faktor toplistája a finálé előtt

X-Faktor Gulyás Roland Serena Rigacci eredmények
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy a 2017-es X-Faktor legjobbjai közül ki lett a végső győztes, ám azt eddig nem olvashattuk sehol, hogy a finálé előtt milyen sorrendben követték egymást a versenyzők. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a 2017-es X-Faktor döntőjére Gulyás Roland, Serena Rigacci és a Ricco&Claudia formáció maradt versenyben. Első körben a fiatal férfi, Roland esett ki, így övé lett a harmadik helyezés. A dobogó második foka a 15 éves Serena Rigaccit illette meg, a győztes pedig a Ricco&Claudia duó lett.

Ám eddig azt senki nem tudta, hogy a finálé előtt, az élő show-k során hogyan alakultak a toplisták a versenyzők között. Most azonban nyilvánosságra került az eddig titkolt statisztika, és kiderült, kit mennyire szerettek a nézők a különböző produkciók után.

Az X-Faktor döntősei végig fej-fej mellett haladtak Forrás: RTL Klub

Mint azt megtudtuk, már az első élő show alkalmával kialakult az a sorrend, amit végül a fináléban láthattunk. Ám a két mérföldkő között voltak változások: például a második adásban Serena vette át a vezetést, és a következő élő show-k alatt is folyamatosan váltogatták egymás Ricco&Claudiával, míg Roland stabilan mindig a harmadik helyezett volt.

A versenyzők is megkapták az eredményeiket jelző táblázatot, és nagyon megdöbbenve fogadták a híreket:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.