X-Faktor: Puskás Peti mentor gyűlölködő leveleket kap

Forrás: RTL Sajtóklub -
Puskás Peti X-Faktor 2017 Berta Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az adás előtt nagyon bizakodó volt Puskás Peti, mégis az ő mentoráltjának, Berta Dánielnek kellett távoznia a szombati X-Faktorból. A The Biebers frontembere még az esti show előtt beszélt arról, hogy nagyon zavarja, hogy a közösségi médián keresztül üzennek neki és növendékeinek a rosszakarók.

"Izgatott vagyok a szombat miatt. Azon dolgozom, hogy Danival ott legyünk a döntőben, át kell gondolnunk, hogy min változtassunk, mit csináljunk máshogy. Danival történt valami az elmúlt két hétben, jó felé vette az irányt. Önkritikus lett, magában keresi a hibát. Az első héten csak kifogásokat hallgattam, most már ez nincs. Danival értem el a legnagyobb eredményt mint mentor" - nyilatkozta a Blikknek a show előtt Peti, és az őt ért támadásokról is beszélt.

"Pont anyukám kérdezte a múltkor, hogy miért bírják nehezen a mostani versenyzők a felhajtást. Azért, mert nagy a nyomás a közösségi média oldaláról. Amikor én voltam a tehetségkutatóban, akkor maximum blogok voltak. Most bárhova nézel, szidnak az emberek. Az én ismerőseim is leírják, ha nem tetszik nekik valami, közben meg amikor személyesen találkozunk, akkor eszébe nem jutna mondani. Ez még nekem is rosszulesik, ahogy a rosszindulatú, trágár levelek is, de én már megtanultam kezelni. Nehezen viseltem, amikor Violát sokan bántották. Ő nem azért jött, hogy csecsemőket gyilkoljon le, erre nagymamák, akik az unokáikkal fotózkodnak, írták, hogy rohadjon meg a hangjával együtt. Milyen dolog ez..." - méltatlankodott a mentor.

Forrás: RTL SajtóklubPortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.