Ismét lencsevégre kapták a fekete szemű gyermek szellemét: videó!

Forrás: Thinkstock -
videó szellem erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges módon sikerült kapcsolatba lépni a fekete szemű kisgyerek szellemével, sőt, ezúttal videó is készült róla. 

A fekete szemű kislány szellemét több, mint 30 évig nem lehetett előcsalogatni, de 2014 óta különös aktivitást mutat. Most két szellemvadász, Dale Makin és Justin Cowell egy új tévésorozatot forgatnak, amelyben a fekete szemű kislány szellemével foglalkoznak komolyabban.

Elmondásuk szerint sokan úgy gondolják, hogy a kislány megjelenése olyan spirituális kapukat nyit meg, melyeken keresztül negatív szellemek érkezhetnek a földre, magukkal hozva mindenféle szerencsétlen eseményt. De ők ezt nem így gondolják, és igyekeznek reális talajon kezelni a vizsgálati eredményeket.

Két szellemvadász próbálja kivizsgálni a fekete szemű kislány szellemének történetét Forrás: Thinkstock

"Justin meg én különbözően fogjuk fel a kutatást. Más nyomokat tartunk fontosnak, de ami lényeges: mindig őszinték vagyunk magunkkal és egymással. Tehát ahol nincs semmi látnivaló, abba nem képzelünk bele nem létező nyomokat" - írta meg a DailyStar.

Íme egy 2015-ös felvétel, amelyen "jól látható" az indokolatlan fényjelenség a sötét erdőben. A két férfi vizsgálatait pedig majd jövő áprilisban láthatjuk a Paranormal Truth YouTube csatornáján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.