Egy ír faluban minden férfinak merevedése van (18+)

Forrás: Thinkstock -
Írország merevedés viagra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ingyen kapják a szerelmi vágyat fokozó gyógyszert egy ír falucska lakói, ugyanis már egy évtizede működik ott a Viagrát gyártó üzem. A helyiek azt állítják, hogy a levegő beszippantása elég ahhoz, hogy hasson a szer, és már a kutyák is merevedéssel járkálnak a faluban.

Az ír falucskában senkinek nem kell fizetnie a kék tablettáért, ami felfokozza a férfiak vágyát, ugyanis már 10 éve ingyen kapják: jár a levegővel. Azóta gyártják ugyanis a Corkban fekvő Ringaskiddy mellett a gyógyszert, és a helyiek szerint a levegőbe kerülnek a hatóanyagok, így egyetlen szippantás elég ahhoz, hogy a férfiaknak merevedése legyen.

Minden férfinak merevedése van a kis ír falucskában Forrás: Thinkstock

Állítólag még a kutyáknak is hatalmas merevedésük van a helyzet miatt, aminek a helyiek már nem örülnek. Debbie O'Grady szerint egy szippantás is elég a levegőből.

Egy fuvallat, és már merev vagy. Évek óta ingyen kapjuk a szerelmi párlatot"

Metro

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.