Hosszú élet volt megírva VV Fanninak a jósnője szerint

gyilkosság halál VV Fanni jósnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni jósnője elmesélte, mi volt megírva a fiatal lánynak. 

Ahogy azt már megírtuk, VV Fanni tragikus hirtelenséggel életét vesztette. Az egykori reality sztár egyik pillanatról a másikra eltűnt, a családja pedig a rendőrség közreműködésével keresni kezdte. Fannit még nem találták meg, de a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján a hatóságok 99%-ban biztosak abban, hogy a fiatal lány életét vesztette, sőt gyilkosság áldozata lett.

Az egész országot megrázta a hír, többek között az egykori villatársait is, akik közül nem mindenkivel volt jó viszonya. VV Dóri például bánja, hogy nem békült ki korábban Fannival. Nemrég pedig Fanni jósnője, Radics Ágnes nyilatkozott.

A hatóságok még mindig keresik a lány holttestét

Ágnes számmisztikával dolgozik, és azt jósolta, hogy Fanni élete 2019 körül fog rendeződni, és sokáig fog élni. Elmondása szerint nem volt előrelátható a halála.

"Az egyáltalán nem sorsszerű, hogy vele ilyen szörnyűség történt, nem volt ez neki megírva!" - írta meg a hot!Magazin alapján a Blikk. A jósnő azt is elmondta, hogy Fanni már nem él, de a holttestét megfogják találni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.