Hatalmas gyűrű díszíti Orosz Barbi gyűrűsujját: fotó

eljegyzés gyűrű Orosz Barbara gyűrűsujj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbi már egy jó ideje boldog párkapcsolatban él, ezért nem lenne meglepő, ha a műsorvezető ujját nem akármilyen gyűrű ékesítené. Vajon ez már tényleg az eljegyzést jelenti?

Orosz Barbi a nyáron jelentette be, hogy bizony már nem egyedülálló. Hosszú szingliség után talált újra a szerelem a műsorvezetőre, ami nem is annyira új: Barbi és a titokzatos férfi egyszer már voltak együtt. Gyengéd érzelmeik ellenére akkor elengedték egymás kezét, de teljesen szerencsére nem sikerült elszakadniuk.

Orosz Barbi gyűrűt villantott Forrás: Instagram/Orosz Barbara - Tűsarok

Újra egymásra találtak, ezt pedig egy közös nyaralással ünnepelték: innen jelentkezett be Barbi egy sokat sejtető fotóval, ezért sem olyan ördögtől való a gondolta, hogy esetleg az eljegyzését is így jelentené be. A műsorvezető Instagram-oldalán egy újabb fotó keltette fel az emberek figyelmét, melyen Barbi ujját hatalmas gyűrű díszíti. Vajon ez az ékszer már az az ékszer?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.