Ördög Nóra Kambodzsában az iszapban dagonyázott: videó

Nánázsia Kambodzsa Ördög Nóra iszap
Ördög Nóráék vlogjukban ezúttal a kambodzsai megpróbáltatásaikat mutatták be, itt a közlekedés még gyalog sem volt egyszerű: mezítláb taposott az iszapban a műsorvezető.

Tízezrek kísérik figyelemmel Ördög Nóráék ázsiai kalandját, melyben kendőzetlenül mutatják be a boldog és nehézségekkel teli perceket is, mindegyikből volt bőven. Több mint 5 hetet töltöttek el a keleti világban, vlogjuk legfrissebb részei Kambodzsában forogtak. Ebben a városban is akadtak bőven problémák, kezdjük mindjárt a közlekedéssel.

Az iszapban dagonyázott Ördög Nóra Forrás: Youtube/Nánázsia

Hol az útépítés akadályozta őket a haladásban, hol pedig az iszap. Ördög Nórát azonban ez sem zavarta, ledobta a cipőt és a sárban dagonyázott. „Viszonylag ritkán fordul elő, hogy az embernek lehetősége van ennyire ledobni a láncot" – kommentálta Ördög Nóra az iszapos túráját, ami láthatóan egyáltalán nem zavarta meg sőt, ezt is - mint a többi kis bosszúságot - a kaland részének tekinti.

Havas Henrik ügyében még idén dönt az ATVhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-havas-henrik-ugyeben-ev-vegeig-dont-az-atv.htmlHavas Henriket Baukó Éva és Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg. A tévést, amíg le nem zárul a vizsgálat, menesztették az ATV képernyőjéről. A vezérigazgató elárulta, még idén döntenek a sorsáról.TV + SztárokOrigoVV Fanni édesanyja érzi, hogy a lánya még élhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-vv-fanni-edesanyja-erzi-hogy-lanya-meg-el.htmlVV Fanni november 20-án tűnt el. Családja és a hatóság hosszú napokig keresték. Különböző teóriák születtek azzal kapcsolatban, hol lehet. Ám a rendőrség néhány napja közölte a szülőkkel: a lányuk már nincs életben, a holttestét keresik. Az egykori való világ szereplő édesanyja azonban nem tudja feladni, szerinte a lánya még él. TV + SztárokOrigoPintér Tibor szerelme kész megbocsátani a hűtlenkedő színésznekhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-pinter-tibor-szerelme-kesz-megbocsatani.htmlPintér Tibort nem várta kedvese a reptéren: érettségire készül.TV + SztárokOrigoHavas Henrik Vágó István feleségét is zaklatta, a tévés mesélt a történtekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-havas-henrik-vago-istvan-feleseget-is-zaklatta.htmlHavas Henriket Molnár Anikó és Baukó Éva után Vágó István is zaklatással vádolja. Mi lesz még itt? TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huÚjra megszólalt a titokzatos nő, aki színésznőt szeretett 8 évighttp://www.life.hu/sztarok/20171210-ujra-megszolalt-a-titokzatos-no-aki-szinesznot-szeretett.htmlEgy kilétét eddig titkoló fiatal nő könyvet írta arról, hogyan folytatott viszonyt 8 éven keresztül egy ismert magyar színésznővel. Miután megromlott a kapcsolatuk úgy érezte, tudatnia kell a világgal szerelmük mocskos és sokszor bántó részleteit. Íme egy újabb szösszenet a múltjukból. TV + Sztárok--Ricco és Claudia a jövőről meséltek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-ricco-es-claudia-a-jovorol-meseltek-video.htmlRicco és Claudia nyerték az idei X-faktor versenyét. A magyar versenysorozat történetében először nyert csapat. A Life.hu riportere őket is kifagatta az idei Cometen.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.