Demcsák Zsuzsa szerelem magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa régóta áhítozik egy nagy szerelemre. Úgy tűnik, nem sokáig kell várnia már...

Pachmann Péter és Demcsák Zsuzsa vendége a ma reggeli adásban Gazsi Gizi jósnő volt, akivel a tavaszról és a szerelemről beszélgettek. A csinos műsorvezető elárulta, hogy

régóta vágyik már a mindent elsöprő nagy szerelemre,

így remegő kézzel húzott a kártyapakliból, ami megmutatja a jövőjét. A jósnő szerint a sztármami három hónapon belül megtalálja azt a férfit, aki boldogsággal tölti meg mindennapjait, ám ennek Zsuzsa múltjából nem mindenki fog örülni.

A sztár, akár egy kislány, csillogó szemekkel hallgatta a kártyajós szavait. Ritkán láthatjuk a TV2 arcát ilyen felhőtlenül gyermeki helyzetben, általában a megközelíthetetlen és erős nő képét mutatja.

Állítják: Demcsák Zsuzsa a kollégájába szerelmes!

Egyedülálló anyaként nevelte gyermekeit Demcsák Zsuzsa, régóta nem volt társ az életében. Az a hír járja azonban, hogy a műsorvezetőre is rámosolygott a szerencse: kollégájával szerettek egymásba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.