Hódi Pamela videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela egy nézői nyílt levélen akadt ki, amire élő videóközvetítésben reagált is.

Komoly vádakkal illette egy Édes élet-néző Hódi Pamelát, akinél egészen egyszerűen betelt a pohár. A realityműsor egyik epizódjában elhangzottak miatt bírálta egy nő a sztármamit, miszerint felháborítónak tartja, hogy egy nő így viselkedjen, és hagyja, hogy a párja így beszéljen vele, ahogy Berki Krisztián tette. Egy félreértett és megvágott jelenet váltotta ki a hölgy nemtetszését, ezért

Hódi úgy gondolta, közösségi oldalán tesz pontot a történet végére.

Elárulta, hogy sosem tűrné, ha Krisztián megcsalná őt, és jelen esetben erről szó sincs. A Hálószobatitkok című műsorban is elmondták, hogy amikor Krisztiánnak nőügyei voltak, akkor ők már nem voltak együtt, épp szüneteltették kapcsolatukat.

Íme az ominózus félreérthető Édes élet-jelenet, ami a realityben folytatódik, és kiderült, mik is Krisztián "nős ügyei":

A fiatal édesanya épp az esküvőjére készül, boldog, és bizakodva tekint a jövőbe, éppen ezért tartotta fontosnak, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és megmutassa a kimaradt részt is, amiből kiderül, ki is az a Piroska...

Hódi Pamela elárulta a titkot - Ezért van vele Berki Krisztián

Hódi Pamela elárulta, miért tudta megtartani az ország macsóját, Berki Krisztiánt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.