Meghurcolásukról mesélt Galambos Lajcsi lánya, Bogi

Forrás: Origo/Marton Szilvia, Origo/Szabó Gábor -
Galambos Lajos Galambos Boglárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képzőművésznek készül Galambos Lajcsi lánya, Bogi, aki már első tárlatát is megnyitotta. Állítja: nem könnyű Galambos névvel érvényesülni. 

"Nem egyszerű érvényesülni, kitörni úgy, hogy édesapám ismert, sikeres zenész. Persze vannak előnyei is annak, hogy Galambos vagyok, de megvannak az árnyoldalai is. Itt van például az a meghurcolás, amin keresztülmentünk. Rengeteg bántó megjegyzést, üzenetet kaptam, csak mert a lánya vagyok. Persze igyekeztem ezekre nem figyelni, mert szeretnék abban bízni és hinni, amit én tudok apáról. Szerencse, hogy azért többen voltak, akik segítettek, támogattak minket" - nyilatkozta.

Lagzi Lajcsi és lánya Forrás: Origo/Marton Szilvia, Origo/Szabó Gábor

"Iszonyú nehéz volt feldolgoznunk, közben ott volt a karácsony is, amit akkor először apa nélkül kellett túlélnünk. Az tartotta bennünk a lelket, hogy reménykedtünk, kiderül az igazság. Bíztunk benne, hogy apa a nagy száját kicsit visszafogja, mert ez az egész amiatt robbanhatott ki, hogy valakinek beszólt valamit, és a másik így állt bosszút. Az a baj, hogy apa amit gondol, azt azonnal ki is mondja, ő ilyen. Ezért van, hogy bajba kerül. (...) Már elmondhatjuk, hogy ezen is túlvagyunk. Még folyik idén valami ügye, de arról én már nem tudok többet, nem is érdekel. Akkoriban sokat beszélgettünk a történtekről, hogy együtt dolgozzuk fel, most pedig már csak örülünk, hogy újra együtt vagyunk. Ez már nem téma" - mondta el a Borsnak Boglárka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.