Dolly Kékes Zoltán Dolly roll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kékes Zoltán halála feldolgozhatatlan veszteség a Dolly Rollnak. A csapat énekesnője fájdalmas vallomást tett. Ebben a formában biztosan nem folytatják tovább. 

"Borzasztó, hogy múlt időben kell beszélni róla. Máig hullámzóak az érzéseim. A zene sokat segít a történtek feldolgozásában. A pozitív dolgokra próbálok emlékezni, és az együtt töltött szép időkre" – nyilatkozta Dolly, aki a Ripostnak a zenekar jövőjéről is beszélt: "Mivel már csak én vagyok egyedül, ebben a formátumban, és ezzel a névvel már nem mehet tovább. Érzelmileg nem megy! De vannak ötleteim! A nagy fájdalom mellett egyvalamiben biztos voltam, hogy nem hagyom abba. Nekem ez az életem! Még nem szeretnék erről bővebben beszélni, de annyit elárulhatok, hogy méltó lesz a folytatás" – tette hozzá az énekesnő.

Kékes Zoltán, Dolly Roll Forrás: www.pedrofon.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.