párkacsolat szerelem Létay Dóra Éliás Jr.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél éve alkot egy párt Létay Dóra és Éliás Gyula, akik ezúttal a TV2 műsorában meséltek arról, hogyan is szerettek egymásba.

Mint arról már beszámoltunk, Létay Dóra újra szerelmes: a szép színésznőre egy évvel volt férje, Józsa Imre halála után talált rá újra a boldogság Éliás Gyula személyében. A pár úgy véli, a találkozásuk szinte sorsszerű volt, a színésznő énekórákat szeretett volna venni, ezért kereste meg a férfit. A közös munka során hamar rájöttek, hogy egy hullámhosszon vannak, rengeteget beszélgettek, majd egymásba szerettek.

Ez a szerelem magát a színésznőt is meglepte, aki elárulta, egyáltalán nem számított arra, hogy új férfi lép be az életébe.

Én abszolút nem voltam nyitott. Egy hosszú magány-időszakon vagyok túl, vagyis nem tudtam, hogy túl vagyok rajta... Négy évig gyakorlatilag egyedül éltem. A kislányom édesapjától különváltunk, ő sajnos egy éve meghalt. És a gyermekemmel elég sok feldolgoznivalónk volt, visszaköltöztünk a szülői házba, szép lassan fokozatosan visszatértem a pályára, és az, hogy párkapcsolat, meg keresgélés egyáltalán nem volt a horizontomban. Számomra ez az érzelmi összetalálkozás teljesen váratlan volt." – árulta el Létay Dóra a TV2 reggeli műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.