Kiderült, hol dobhatták a Dunába Novozánszky, VV Fanni testét

Duna holttest Novozánszki Fanni gyilkos VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt a Life. hu is megírta, VV azaz Novozánszky Fanni eltűnését november végén jelentette családja. A fiatal lány azóta sem került elő, állítólagos gyilkosát pedig még tavaly év végén előzetes letartórztatásba helyezték. A férfi nem ismeri el tettét. A fiatal lány meggyilkolásáról különböző teórák vannak, ám a holttest még nem került elő.

Nagy erőkkel keresi a rendőrség VV Fanni holttestét, akit állítólagos gyilkosa, a kamerafelvételeket látva, ölbe vitt az autójáig. A férfit, akit a felvételeken felismertek, előzetes letartóztatásba helyezték, ám tettét ezidáig még nem ismerte be.

A fiatal lányt egyes hírek szerint a pénz miatt, más híresztelések szerint szerelemféltésből ölték meg. Egy biztos: holtteste még mindig nem került elő.

vv fanni Forrás: --

A Blikk azonban úgy tudja, forró nyomon van a rendőrség, ugyanis egy kamera rögzítette az állítólagos gyilkos szalkszentmártoni tartózkodását: több mint fél órán keresztül volt látható egy bányató környékén a férfi. A gyanúsított számára több mint valószínű, hogy nem volt ismeretlen a környék, ugyanis lakóhelyétől mindössze néhány kilométerre található. Bár a bányatakavat átkutatták már, kiderült, hogy a tavaktól néhány percnyi autóútra található egy régi dunai kompkikötő, ami nincs bekamerázva. Lehetséges, hogy itt dobhatta a vízbe a lányt a gyilkos.

"Beszédtéma volt nálunk, amikor a bányatavakat ellepték a tűzoltók, a rendőrök, sőt, még búvárok is jöttek, akik átkutatták a jéghideg vizeket. Az ott munkát végzőkön kívül arrafelé szinte senki sem jár, a mellette lévő Duna-parti rész pedig gyakorlatilag kihalt. Ha arra kíváncsi, hogy feltűnik-e bárkinek, ha valaki oda lehajt egy autóval, akkor arra a válaszom egyértelmű: nem" - mesélte a lapnak egy helybéli lakos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.