A színpadon érte baleset Puskás Peti öccsét

X-Faktor Puskás Peti koncert baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti elárulta, az egyik The Biebers koncerten a testvére akkorát esett, hogy azt hitte, mindenét eltörte. Szerencsére azonban nem történt nagyobb baj.

Különböző színpadi balesetekről készített összeállítást a Fókusz stábja. Kiderült, hogy többnyire a magyar énekesek sem ússzák meg kisebb-nagyobb incidensek nélkül a fellépéseiket. A színpadon állva egyfajta önkívületi állapotba kerülnek a zenészek, teljesen megfeledkeznek a külvilágról, ami miatt gyakran kerülnek veszélyes helyzetekbe. Puskás Peti például elárulta, együttesének, a The Biebersnek az egyik koncertjén a testvére esett hatalmasat egy ugrás közben.

Mindenki érezte a bulit, visszamegyek, éneklek tovább, majd egy irgalmatlan puffanást hallok a színpadon. Odanézek és csak azt látom, hogy az öcsém öntudatlanul fekszik a mellkasán a színpadon. Szegénykém ugrott, de 20 centivel elszámolta magát... Odamegyek hozzá, mondom, ennek kampó, eltörte mindenét ez a srác..." – emlékezett vissza az X-Faktor mentora, aki mostanában bajuszt növesztett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.