Egy argentin férfi nővé nyilváníttatta magát, hogy hamarabb nyugdíjba mehessen

Forrás: Shutterstock -
nemváltás nyugdíj Argentína argentin
Leleményesen kihasználta a jogi szabályozás kiskapuját az argentin férfi: nővé nyilváníttatta magát, és nyugdíjba ment.

A nemek kérdése és azoknak jogi szabályozása még gyerekcipőben jár, bőven vannak kiskapku, amik közül egyet egy argentin férfi ki is használt azért, hogy előbb nyugdíjba mehessen. Az 59 éves elvált férfinak még 6 évet kellett volna dolgoznia, ehelyett inkább nővé nyilváníttatta magát, ugyanis a hölgyek 60 évesen nyugdíjba vonulhatnak.

Egy argentin férfi nővé nyilváníttatta magát, hogy hamarabb nyugdíjba mehessen - Illusztráció Forrás: Shutterstock

Sergióból Sergia lett, és mivel az argentin törvények szerint nem kell műtéti átalakítás ahhoz, hogy valaki megváltoztathassa nemét, ennyivel el is intézte a dolgot. Természetesen ez súlyos visszaélésnek számít, amire az egész világ figyelmét érdemes felhívni, hiszen mindenhol akadnak még hiányosságok a nemváltók védelmét szolgáló törvényekben - írja a Daily Nation.

Ismét az Onyx étterem kapta a Michelin-csillagothttp://www.life.hu/news/20180327-ismet-az-onyx-etterem-kapta-a-michelin-csillagot.htmlIsmét az Onyx étterem kapta meg az egyik legrangosabb elismerést, a Michelin-csillagot. Mészáros Ádám séf elsírta magát, amikor átvette a díjat. NewsOrigoIdőjárás-jelentés 2050-ből: döbbenetes videót készített az Országos Meteorológiai Szolgálathttp://www.life.hu/news/20180327-idojaras-jelentes-2050bol-dobbenetes-videot-keszitett-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat.htmlAz éghajlatváltozás következményeire hívja fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat legújabb videójában. News--Ezekre költi a pénzét Európa egyik legfiatalabb lottómilliomosahttp://www.life.hu/news/20180327-erre-kolti-a-penzet-europa-egyik-legfiatalabb-lottomilliomosa.htmlŐrülten féltékeny Európa egyik legfiatalabb lottómilliomosa, Jane Park, aki pénzének egy részét arra költötte, hogy aktuális pasija után nyomozzon. NewsOrigoTizennégy éves diáktól született gyermeke az amerikai tanárnőnek, Laura Lynn Cross-nakhttp://www.life.hu/news/20180327-tizennegy-eves-diaktol-szuletett-gyermeke-az-amerikai-tanarnonek-laura-lynn-cross-nak.htmlHárom évig folytatott szexuális kapcsolatot az amerikai tanárnő egy 14 éves diákkal, a kapcsolatukból gyermek is született. A 37 éves nő elismerte bűnösségét, évekre börtönbe kerülhet. NewsOrigoSellővé változott a 24 éves Christian Riel, imádja új életéthttp://www.life.hu/news/20180327-sellove-valtozott-a-24-eves-fiu-imadja-uj-eletet.htmlMár gyermekként is A kis hableány volt a kedvenc rajzfilmje a Floridában élő Christian Rielnek, felnőttként sem nyugodott bele, hogy nem úszhat úgy, akár egy hal. Szilikonból sellőfarkat készíttetett magának, most pedig úgy él, ahogy mindigis akart: sellőként. News--Nevet keresnek a fővárosi állatkert gorillakölykénekhttp://www.life.hu/news/20180327-nevet-keresnek-a-fovarosi-allatkert-gorillakolykenek.htmlNevet keresnek a Fővárosi Állat- és Növénykert három hónapos gorillakölykének, a szavazatokat csütörtök délig várják.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.