James Oliver, a 6491-ből visszatért időutazó szerint egy sor természeti katasztrófa jön

Forrás: YouTube -
időutazás időutazó katasztrófa James Oliver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt állítja egy magát James Olivernek nevező férfi, hogy 6491-ből tért vissza 2018-ba, és súlyos sorscsapásokra kell felkészülünk: egy sor pusztító katasztrófa jön.

6491-ből tért vissza 2018-ba a magát James Olivernek nevező időutazó, és súlyos sorscsapásokról számolt be. Azt állítja, egy sor pusztító katasztrófát kell átvészelnünk, és persze nem mindenkinek sikerült majd. Az egyik legnagyobb problémát a Yellowstone Nemzeti Park vulkánja okozhatja a férfi szerint.

James Oliver, a 6491-ből visszatért időutazó szerint egy sor természeti katasztrófa jön Forrás: YouTube


„Nagyon óvatos lennék a vulkánnal" – mondta James Oliver, és arra figyelmeztetett, hogy a kitörése elpusztíthatja az Amerikai Egyesült Államokat. A kitöréssel az egyik legnagyobb probléma, hogy nagyon sok hamu kerül a levegőbe, megszűnik majd a légi közlekedés, ezért a kitörés után a leghamarabb el kell hagyniuk az országot az embereknek. Öt év kell majd ahhoz, hogy a hamu eltűnjön, addig pedig Amerika halott lesz. Pontosan nem tudta megmondani, hogy mikor jön a katasztrófa, de a következő 200 évben kell erre készülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.