műsorvezető Kulcsár Edina Csuti
Kulcsár Edina és Csuti új szerepben lesznek láthatók: közösen vezetnek műsort.

Közösségi oldalán tudatta a hírt Csuti: műsorvezetőnek állt, ezentúl párja mellett láthatjuk majd szombatonként egy lakberendezéssel foglalkozó műsor házigazdájaként.

Holnap kezdünk:) @edinakulcsar_official és én! Legyetek velem türelmesek!

András Szabó (@csut.i) által megosztott bejegyzés,

Demcsák Zsuzsa visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180303-demcsak-zsuzsa-visszater-a-kepernyore.htmlFél év kihagyás után Demcsák Zsuzsa visszatért a tévézéshez. Botrányos interjúja után, szeptemberben mondott fel az ATV-nél, de mint mondja, hiányzik neki a munka.TV + Sztárok--Több ezer embert hív meg esküvőjére Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180303-tobb-ezer-embert-hiv-meg-eskuvojere-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlTöbb ezer ember vehet részt Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle májusi esküvőjén. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András levágatta a szakállát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-kallay-saunders-andras-levagatta-a-szakallat-foto.htmlKállay-Saunders András alaposan megváltozott, alig ismertünk rá. Pedig csak a szakállát vágatta le.TV + Sztárok--Hódi Pamela egy új szerelem miatt volt szomorú, őszinte vallomáshttp://www.life.hu/sztarok/20180303-hodi-pamela-egy-uj-szerelem-miatt-volt-szomoru.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata tavaly ősszel ért véget. Pamela nem nagyon mesélt magánéletéről, míg Berkiről tudjuk, hogy szerelmes új párjába, a még házas Katona Renátába. Most a celebmami is megtörte a csendet... TV + Sztárok--Hosszú Katinka továbbra is Shane Tusuppal edzhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-hosszu-katinka-tovabbra-is-shane-tusuppal-edz.htmlHosszú Katinka pár nappal ezelőtt megerősítette, hogy válófélben lévő férje, Shane Tusup irányítja az edzéseit. Igaz, csak ideiglenesen. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoPalvin Barbi szexi bikiniben várja a nyarat: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-palvin-barbi-szexi-bikiniben-varja-a-nyarat-foto.htmlPalvin Barbinak is elege van már a mínuszokból és a hidegből: így csalogatja magához a nyarat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.